El mem de la Catosfera

El mem de la Catosfera

Em sembla que és el primer post que faig en català a K-Government. Tal i com diu l’amic Donaire tot té el seu públic objectiu i aquest va dirigit a la Catosfera ja que ve d’allà.

meme

Aquest mem el recullo de la Lourdes i consisteix a contestar les següents preguntes:

Recomana’m un bloc en català: En aquest moment la blogocosa catalana es mou molt, però encara que em diguin que soc poc imaginatiu a l’hora de presentar un bloc en català us recomano el de l’amic Donaire que amb la seva ironia i encertada escriptura fa gaudir a tothom. Però també vull recomanar els dos blocs del Dani Lorente. El primer és la seva finestra del marketing i comunicació, si entreu tindreu una visió molt bona d’aquests àmbits. I l’altra, que és el que més m’agrada, és un bloc de contes. «Les aventures del senyor Verd i el senyor Vermell«. Mitjançant els personatges d’un semàfor explica amb històries als seus fills el mon que els envolta. No us perdeu les seves aventures!!!

Recomana’m un bloc en un altre idioma
: Si en català en tenim molts, en d’altres idiomes en tenim per donar i per vendre. En el meu cas recomanaré el bloc d’Administraciones en Red ja que són una veritable font d’idees al voltant de l’administració pública. Per aquells que estiguin interessats en veure noves formes de treballar, de col·laborar, de compartir… que s’apropin a aquest bloc sense perdre temps.

Recomana’m un post d’especial interès: Sense cap dubte el «Decàleg del blogger polític» de Pablo Aretxabala. A més d’un li faria falta llegir-lo.

Recomana’m un web: L’agregador de «Las Ideas«, punt de trobada de bloggers i veritable comunitat d’ intercanvi d’idees i iniciatives. Tots ells són uns bons amics.

Recomana’m una eina d’Internet: Quina voleu? Flickr, Google Reader, Youtube, twitter… Faig servir moltes contínuament però crec que la millor eina a internet és la curiositat de cadascú. Sense ella no seriem on som.

Recomana’m un vídeo: Prometeus – The media revolution. Tindreu consciència de com ha canviat internet i com canvia amb el protagonista principal que som tots nosaltres.

Recomana’m un àudio: El que faré es recomanar un podcast. Una de les dificultats que tinc és millorar la gestió del temps, per tant intento trobar eines que m’ajudin a estalviar això que es tant valuós als nostres dies. A mi m’agraden els idiomes però no puc dedicar gaire estona al seu estudi. Però podeu escoltar un podcast, English as a second language, que dia a dia en un anglès perfectament orientat a estudiants d’aquest idioma us farà arribar una nova lliçó per millorar el coneixement que tingueu de l’anglès.

Passo aquest mem als i a les blocaires Ariadna Muñoz, al José Rodríguez, a la Jèssica Fillol, a la Maria Freiria i al Roc Fages.

4 comentarios en «El mem de la Catosfera»

Los comentarios están cerrados