eventos
Les xarxes a la Catosfera
27 de enero de 2008
0

Avui han conclòs les primeres jornades de la Catosfera. I ahir tal com vaig dir es va fer la taula sobre xarxes. En aquesta taula vam poder veure diferents tipus de xarxes. Es van presentar tant de tipus geogràfic com temàtic o barrejant tots dos tipus de models.

El cas es que va ser força interessant sobre tot de cara als assistents que van mostrar força interès per com s’havien desenvolupat i com s’estaven gestionant. El que va quedar clar es que les xarxes de blocs poden ser eines útils alhora de cohesionar un territori, reduir l’escletxa digital o senzillament augmentar el capital social.

Però millor que veieu el vídeo i traieu per vosaltres mateixos conclusions.

[ACT]https://www.k-government.com/videos/associacions.rm,320,240[/ACT]

Si no podeu veure el video el podeu descarregar aquí